Bedankt voor jullie toffe en enthousiaste reacties op de laatste nieuwsbrief. Afgelopen zaterdag is de eerste groep bij ons langs geweest voor de rondleiding – awesome! (zie foto onder)

Ook hebben wij sinds onze laatste update weer goede stappen kunnen maken en zoals het er nu naar uitziet gaan wij begin 2023 samen met jou de eerste golven in Surfpoel surfen. Maar, voordat het zover is hebben wij nog wel jou hulp nodig!

Om de Surfpoel up and running te krijgen hebben we nog een laatste deel van de financiering nodig. Naast onze geweldige partners en grotere investeerders, willen we jullie ook vragen om mee te investeren in de SurfPoel. Het zal gaan om een lening die je terug krijgt met rente (en supertoffe extra’s!), waarvoor we een campagne starten via crowdfundingsplatform CrowdAboutNow.

Wat is er in de tussentijd gebeurd bij de Surfpoel?

Bouw / planning
Begin november komt het staal uit Hongarije bij ons binnen. Tevens zal ook een deel van de pool liner worden geleverd. Ons bouwteam staat klaar om in november aan de slag te gaan en de staalstructuur te installeren.

Financiering
Komende tijd zijn we druk bezig met starten van de nieuwe crowdfunding ronde. Daarnaast staan er diverse gesprekken gepland met investeerders, die bij de Surfpoel zullen langskomen.

Let’s make waves!