SURFING

De Surfpoel is een unieke indoor wavepool. De wavepool wordt gebruikt voor onderzoek en als surfspot. Supporters die hebben meegedaan met de crowdfunding kunnen surfuren boeken in de Surfpoel. Zij zullen toegang krijgen tot een ‘riders account’  en hiermee  de gekochte  surfuren inplannen via de “Riders Area”. Deze knop is op dit moment nog niet actief, omdat we nog in aanbouw zijn. 

Groepen hebben straks de mogelijkheid om te komen surfen in de Surfpoel. Bedrijven, teams en (inter)nationale surfteams kunnen een unieke ervaring opdoen. Lees hieronder verder over de surf mogelijkheden voor groepen.

GROUPS

Op dit moment zijn wij nog aan het bouwen. Als wij open zijn bieden wij ook lessen aan, voor de beginner die voor zijn eerst golf gaat maar ook voor de ervaren surfer die progressie wilt maken. Naast surfen is er ook de mogelijkheid om te SUPen (Stand-Up Paddleboarden) in de Binckhaven. Zo zou je vanaf de Surfpoel in samenwerking met de SUPBinckies kunnen paddelen naar een van onze restaurant partners Kompaan bierbrouwerij, Mama Kelly of de Capriole Koffie branderij.

Verschillende mogelijkheden voor het samenstellen van een sportieve dag. Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar info@surfpoel.nl of als u de SUPSchool wil bereiken supbinckies@gmail.com

EVENTS

Opening Surfpoel

2023
“Coming soon.”