Het is tijd voor een spannende update over de bouw de SurfPoel! We hebben de afgelopen maanden hard gewerkt om dit ambitieuze project tot leven te brengen, en we zijn verheugd om te delen wat er tot nu toe is bereikt.

Motor en Aandrijfsysteem: Het goede nieuws is dat zowel de motor als het aandrijfsysteem met succes zijn geleverd en geïnstalleerd. Deze cruciale componenten zullen verantwoordelijk zijn voor het genereren van de golven in de SurfPoel.

Wavemaker Staalconstructie: Momenteel wordt er met man en macht gewerkt aan de staalconstructie van de wavemaker. Het is geweldig om te zien hoe deze constructie vorm begint te krijgen.

Waterzuiveringssysteem: We zijn verheugd te melden dat ons waterzuiveringssysteem met succes is aangesloten op het riool. Dit zorgt ervoor dat het water in de SurfPoel altijd schoon en veilig zal zijn voor al onze bezoekers.

Platformtrappen: Om ervoor te zorgen dat iedereen gemakkelijk toegang heeft tot de SurfPoel, hebben we trappen gemaakt voor de platforms. Deze trappen zullen surfers in staat stellen om snel en veilig in de SurfPoel te komen en van hun surfsessie te genieten.

Wat staat er nog op de planning voor de komende weken?

  • Elektrische installatie wavemaker: We zullen nu beginnen met het installeren van de elektrische systemen die nodig zijn om de wavemaker in actie te krijgen. Dit is een cruciale stap om ervoor te zorgen dat de golven perfect werken.
  • Waterdicht maken van de wavemaker: Het is van groot belang dat de wavemaker volledig waterdicht is. Hierdoor kunnen we optimale golven genereren en ervoor zorgen dat de SurfPoel veilig en efficiënt werkt.

We zijn ontzettend enthousiast over de voortgang van de SurfPoel en willen onze dank uitspreken aan iedereen die betrokken is bij dit project.

Blijf ons volgen voor verdere updates en nieuws over de SurfPoel. Bedankt voor uw steun en enthousiasme!

Team SurfPoel,

Joeri, Richard, Steven, Victor en Will